FCI 10 Breeds European Dog Show Budapest 2023 2

FCI 10 Breeds European Dog Show Budapest 2023

A Hungexpo adott otthont 2023. június 2-3-4. között az FCI nemzetközi kutyakiállítássorozat (FCI 10 Breeds European Dog Show 2023) budapesti eseményének.

A kiállítást 2023. június 3-án Korózs Gábor a MEOESZ elnöke és a rendezvény fővédnöke Dr. Simicskó István a KDNP frakcióvezetője nyitották meg. A szombati nap vezetőbírója, az FCI elnöke Dr. Jakkel Tamás szakmai beszédét követően kezdődtek a bírálatok.

A rendezvény teljes ideje alatt biztosítottuk a technikai feltételeket, a hangosítást, fénytechnikát, több kamerás Facebook élő közvetítést, amit az általunk telepített ledfalon is követhettek a ringekben várakozók. Segítettünk rövid videós tartamlak gyártásával és a ledfalon megjelenő tájékoztató és reklámanyagok elkészítésében és megjelenítésében.

A Royal Canin, mint fő szponzor központi standján folyamatos játékok zajlottak, aminek technikai szükségleteiben szintén segédkeztünk. A hétvége zavartalanul és eredményesen telt. Köszönjük a bizalmat a MEOESZ vezetőségének. A jövőben is örömmel támogatjuk a munkájukat.

A rendezvény Facebook oldala: facebook.com/10EDS2023

Rendezvény helye: Budapest
Rendezvény dátuma: 2023. június 03.
Rendezvény URL: https://10eds2023.hu/