Rendezvény hangosítás

Arra törekszünk, hogy minden hang tisztán hallható legyen. Nem a nagy hangerőt, hanem a jól érthetőséget és a kellemes hangzást tartjuk fontosabbnak

Kötelezettségmentes ajánlatkérés

Mik okozzák a legtöbb kellemetlenséget a hangosítással kapcsolatban?

Hangosítás - B-Sound

“Ez túl hangos, szinte alig érthető…”

Gyakran tapasztaljuk rendezvényeken, hogy a technikusoknak kevésbé számít a tiszta hangzás, sokkal inkább a nagy hangerőre törekszenek. Ezzel könnyen élvezhetetlenné, zavaróan hangossá is válhat egy zenei produkció.
A beszédeknél kiemelten fontos, hogy minden jól érthető legyen, mégis sűrűn előfordul, hogy torz hangok, sípolások nehezítik az előadók dolgát.

“Ugye időben össze lesz szerelve a technika?”

A rendezvényről alkotott véleményeket nagy mértékben befolyásolja, hogy a meghirdetett időpontban elkezdődnek e a programok. Le van e próbálva minden, hogy problémamentesek legyenek a produkciók.
A műsorszámok közötti technikai beállásnak a lehető legrövidebb idő alatt kellene lezajlania, ami legtöbbször a technikusok felkészültségén múlik, de a hatását leginkább a rendezvény szervezői érzik.

Mi ezekre a megoldás?

Számoljon le a problémás hangosítás következményeivel

Nyilván az Ön számára is fontos, hogy a befektetett munkája ne menjen kárba. Pláne úgy ne, hogy nem is tehet róla.

A rendezvényre érkező közönség elég kritikus tud lenni. Legtöbbször igazuk is van. Vegyük csak a túlzott hangerővel kapcsolatos kellemetlen élményeket vagy a pontatlan műsorkezdést. Teljesen jogos ugye?

A bosszantó az benne, hogy ilyen esetben szervezőként tehetetlen.

A kellemes hangerővel csak nyerhet

A rendezvények helyszínéhez megfelelően megválasztott technika használatával nincs szükség zavaróan nagy hangerőre a tökéletesen hangzás eléréséhez.

Például képzelje el, hogy egy nagyobb teremben nem csak a színpadnál vannak hangfalak elhelyezve, hanem a helyiség hátsó részeiben is. Így sokkal kisebb hangerő elegendő ahhoz, hogy az utolsó sorokban ülők is tökéletesen halljanak mindent.

A pontos kezdés emeli a színvonalat

Az első programot megelőzően legalább fél órával minden technikai eszközt le kell próbálni, hogy problémamentesen működjenek a rendezvény ideje alatt. Az esetleges hibák kijavítására így még bőven marad idő és nem csúszik a program technikai hiba miatt.

Kitűnő visszajelzéseket kaphat, ha a rendezvényen minden műsorszám a meghirdetett időpontban kezdődik. Ez a laikusok számára is profizmust sugall és elismerést szül.

Mi arra törekszünk, hogy...

Minden hang tisztán hallható legyen. Nem a nagy hangerőt, hanem a jól érthetőséget és a kellemes hangzást tartjuk fontosabbnak.

A rendezvény kezdetét megelőző 30 percben a technikai eszközök le legyenek próbálva, hogy zavartalanul induljanak a programok.

Ha szükséges tudunk segíteni egyéb rendezvénytechnikai eszközökkel és az esemény sikeréhez hozzájáruló média tartalmakban is.

Ingyenes ajánlatkérés

Hallgassa meg ügyfeleink véleményeit

A hiteles vélemények érdekében megkértük néhány ügyfelünket, hogy pár mondatban foglalják össze tapasztalataikat a szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

2021.09.18-19 - Horgász világbajnokság Bátonyterenyén a Maconkai víztározón - Haraszkó Csaba - B-Sound

A rendezvény sikerének 3 kulcsa közül a technikában biztosan tudunk segíteni

Dolgozzunk együtt a sikeres rendezvényért

Igyekszünk olyan partnerként együttműködni, aki lehetőleg mindig meg tudja valósítani az elképzeléseit és orvosolni tudja az esetlegesen felmerülő problémákat is.

Tudunk segíteni a hangosításon, fénytechnikán és a rendezvénytechnikán túl, képszerkesztésben, fotózásban és videózásban is mégpedig saját kezűleg, nem további partnerek bevonásával. Így bármi felmerül azonnal tudunk rá megoldást találni a helyszínen.

Ingyenes ajánlatkérés

Rólunk

Komplex szolgáltatással tudunk segítséget nyújtani a rendezvények lebonyolításához.

profil-szb
Szántó Balázs

Már a 90-es évek végétől rengeteg energiámat fordítottam a hangtechnika világára, így 2002-ben már céltudatosan választottam az egri Wigner Jenő középiskolát, ahol elektronika szakirányon érettségiztem. Ezután folytattam tanulmányaimat Budapesten az Óbudai Egyetem villamosmérnöki karán.

A tanulmányaim alatt már a középiskola stúdióján, aztán az egyetem hallgatói önkormányzatán keresztül aktívan részt vettem a hangtechnikában. Sok tapasztalatot szereztem ez idő alatt a terület szinte minden részén, köztük a zenekarok, a konferenciák, zenés rendezvények színvonalas kiszolgálásában.

Az évek alatt megszerzett tapasztalatom alapján a munkáimat mindig úgy látom el, hogy a megrendelőink minden esetben büszkén tudják vállalni a rendezvényük technikai kiszolgálását. Fontos számomra, hogy a partnereim úgy érezzék, bármikor fordulhatnak hozzám. Mindig arra törekszem hogy, a munkámmal emeljem a rendezvény színvonalát.

A kétezres évek elejétől szerveztem kisebb eseményeket hobbi szinten. 2006-ban kezdtem ismerkedni a média világával az Eszterházy Károly Egyetemen, aminek elvégzése óta a média szinte minden területébe belekóstoltam a fotókon, videókon keresztül az offline / online megjelenésen át a marketingig.

2013-ban 19 társammal megalapítottunk egy szervezetet, aminek keretein belül már nagyobb volumenű rendezvényeket hoztunk össze. Mindig nagy hangsúlyt fektettem/fektetek a lehetőségekhez mérten a legjobb minőség elérésére. Évről évre feljebb tettük magunknak a lécet. Körvonalazódott, hogy a rendezvények offline és online megjelenésének jóval nagyobb szerepe van a sikerben, mint gondoltuk.

Folyamatosan csiszolgattam a módszereket, amiből kialakult egy jól bevált stratégia. Tapasztalatom szerint a jó rendezvény egy megnyerő reklámanyaggal kezdődik és nem ér véget az utolsó programmal, hanem csak a következő alkalom kezdetével, amit a vélemények és az eseményen készült fotók / videók segítenek népszerűsíteni. Mindezeket tudatosan alkalmazva nagy mértékben tudtam javítani a rendezvények megítélését.

Szívesen segítek mindezekben a rendezvényszervezőknek, hogy még színvonalasabb eseményt tudjanak létrehozni és ez által a munkájukat még értékesebbé tudják tenni.

profil-st
Sedulyák Tamás

Kiemelt referenciáink

Rendezvények rövid beszámolója, ahol a technikai eszközöket biztosítottuk.

Az további referenciák gombra kattintva megnézheti korábbi munkáinkat (a teljesség igénye nélkül).

FCI 10 Breeds European Dog Show Budapest 2023 2

FCI 10 Breeds European Dog Show Budapest 2023

A Hungexpo adott otthont 2023. június 2-3-4. között az FCI nemzetközi kutyakiállítássorozat (FCI 10 Breeds…

Megnézem
Utcazenészek versenye Eger 13

Utcazenészek versenye Eger 2022

Fergeteges hangulatban telt az Utcazenészek Versenye Egerben programsorozat. Összefoglaló cikk az egrihirek.hu oldalon Fellépők listája:…

Megnézem
2022.05.28 - Rockudvar 2 - Bükkszenterzsébet

Rockudvar – Bükkszenterzsébet

Bükkszenterzsébeten egész napos programokkal várták a környék apraját, nagyját. Jó hangulatban és tökéletes időben zajlottak…

Megnézem
2022.03.23 - Axis Bentonit Kft - Átadó ünnepség 1 - Pétervására

Axis Bentonit Kft – Átadó ünnepség

Az Axis Bentonit Kft egy 1200 négyzetméteres gyártócsarnokkal bővült. A gyógy- és natúrkozmetikai termékeket előállító…

Megnézem
2022.02.16-20 - Fehova - WinterDogShow - CACIB kutyakiállítás 3 - Budapest

FeHoVa – WinterDogShow – CACIB kutyakiállítás

A régió legjelentősebb fegyver-, horgászati és vadászati eseményére, a 28. FeHoVa kiállítás adott otthont 4…

Megnézem
2021.09.18-19-Horgasz-vilagbajnoksag-Batonyterenyen-a-Maconkai-viztarozon-4-B-Sound

Horgász világbajnokság Bátonyterenyén a Maconkai-víztározón 2021

Első alkalommal rendezték meg 2021. szeptember 18-19. között Bátonyterenyén a Maconkai-víztározón a Feeder Free Style…

Megnézem

Tőlünk nem csak hangosítást kap...

… hanem egy profi csapatot, akik értenek a hangosításhoz, fénytechnikához, rendezvénytechnikához, képszerkesztéshez, fotózáshoz és videózáshoz is.

Szinte minden rendezvény más, így először azt kell egyeztetnünk, hogy az elképzeléseihez milyen eszközökre van szükség. Ezért kizárólag egyedi ajánlatot tudunk adni, hogy a legmegfelelőbb technikai eszközökkel tudjuk támogatni a rendezvénye sikeres lebonyolítását.

Ingyenes ajánlatkérés

Megrendelés, kötelezettségmentes ajánlatkérés

Szolgáltatásaink megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez keressen minek az elérhetőségeinken

Szántó Balázs: +36 20 386 8188

Email: info@bsound.hu

B-SOUND logo white